Välkommen till Tunakryssarens Gästbok

Namn:
Subject:
E-mail:
Website:
Meddelande:
Confirmation cod:   
      Dölj min e-mailadress:  
Next Page

Hej,

Söker en välvårdad "körklar" Tunakryssare att primärt nyttjas som bobåt. Större renoveringsprojekt går dessvärre bort då min tid sannolikt inte skulle räcka till för detta. Bor i Göteborg på västkusten. Vänligen hör av Er förutsättningslöst om det finns intresse att sälja Er båt.

Med Vänlig Hälsning
Tommy Ljungberg

Nu säljer vi vår fina motorseglare Karolina. Vi kommer ta oss an nya utmaningar till sjöss och hoppas att någon annan ska få uppleva lika mycket fantastiskt tillsammans med Karolina som vi har gjort. Läs mer i länken. Annons finns även på Blocket.

Vill tipsa om att jag har en fin tunakryssare till salu på blocket.
https://www.blocket.se/annons/stockholm/fin_tunakryssare_motorseglare/89864702

Hej vill gärna bli medlem har just köpt en tuna kryssare

ing. Nästa fråga är om och var man kan se vilket tillverkningsnr båten har. Den är byggd 1970 och heter Silva II.. MVH Micke.

3:an och 5:an byggdes på Saltängens MeK.V Norrköping 1974. Riggade med fällbar mast.

Hej !
Jag äger en Tunakryssare från 1975 , en tidig Saltängen båt beställd av sjöfartsverket och ska vara en av fem (MB1,2,3,4,5) . Jag har en del fakta men kan inte styrka ägar historiken så långt till baka i tiden . Jag undrar om det finns någon som vet mer om dom fem som Sjöfartsverket beställde , en gång i tiden !
Tacksam för svar
Stefan Kraft

Hej !
Jag äger en Tunakryssare från 1975 som ska ha beställts av sjöfartsverket .
En av fem mätbåtar , om mina uppgifter stämmer .( MB 1,2,3,4,5) Minna uppgifter om min/våran båt är knapphändiga och jag undrar om det är någon som vet mer om ” dom fem”!
Tacksam för svar
Stefan Kraft

Menar förstås Volvo Penta D2-50 eller D2-60

Står i valet och kvalet mellan MD-50 och MD-60, samt mellan mekaniskt eller hydrauliskt backslag. Finns här någon som kan ge mig argument, för eller emot något av alternativen?

Admin login